Jateko eta edateko azokan

Bazkaltzeko aukera egongo da azokan, janari biologikoa, zirkuitu laburrean lortua eta konprometitua: ontzien gutxieneko erabilera, zero hondakin…

Sukaldaritza begetala ere eskainiko da, ez soilik haragizko apairuen alternatiba gisa, baizik eta grinaz eta sormenez prestatua.

Cédric Marinello

Donibane Lohizuneko “Bar Basque” jatetxeko chefa gurekin izango da larunbatean

Youtube
Instagram

Vivien Durand

Lormonteko “Prince Noir” jatetxe izarduneko chefa gurekin izango da igandean.

Instagram

Cristelle Gautier

Biologikoan lan egiten duen chef eta baratzezaina gurekin izango da asteburu osoan.

Instagram

Alison Arraud

Angeluko perretxiko hazlea gurekin izango da asteburu osoan.

Facebook
lemyceliste.fr

Zaldubi ikastola

Senpereko Zaldubi ikastolako gurasoak gurekin izango dira larunbat arratsean taloak proposatzeko.

Facebook
Instagram
www.zaldubi-ikastola.eus